Bookmark and Share     Sitemap    
 

Medietræning

 

Iflg. undersøgelser er TV mediet det mest troværdige. Hvad folk hører og ser på skærmen er altså uden sidestykke et af de bedste markedsføringsredskaber, du kan benytte dig af. Både når du skal sælge din virksomhed og dig selv.

Men du har kun ganske få sekunder til at få solgt dit budskab. Det er derfor essentielt, at du er godt forberedt og kender de virkemidler, du har, når du går på skærmen. 

På dette kursus lærer vi dig, hvordan du forbereder dig til dit næste TV interview. Vi lærer dig, hvordan du bringer dine bedste sider frem på skærmen, så du fremstår troværdig og får solgt dig selv og dit budskab på bedste vis.

 

Eksempel på kursets forløb

1. kursusdag

Via praktiske øvelser og eksempler fra TV verdenen gennemgår vi det gode interview. Vi taler om kropssprog, stemmeleje, ordvalg og andre relevante elementer, der kan være med til at gøre dit TV interview succesfuldt. 

2. kursusdag

Du og dine evt. med kursister får her en enestående mulighed for gennem en hel dag at blive mere fortrolige med TV verdenen. I TV SYDs studie filmer vi dig, mens du "udsættes" for forskellige typer interviews og journalister. 

Gennem grundig feedback og rådgivning om styrker, svagheder og potentiale hjælper vi dig med at få forståelse for, hvordan din optræden på TV bliver så sikker som muligt. Så dit budskab går klart igennem.

Download produktblad her

 

Krüger Kommunikation | CVR: 25152166 | Ved Fyret 23, 5500 Middelfart  | Tlf.: +45 2163 2863 | k.k@live.dk